pabrik -Our mangrupakeun manufactuer profésional botol kosmetik kaca di Cina.

-Urang tiasa ngahasilkeun rupa-rupa botol kaca, botol parfum, botol kosmetik, botol minyak atsiri, botol ngagosok kuku sareng botol kosmetik sanés.

-Urang ogé bisa ngarancang jeung produk nu botol kaca nurutkeun sampel klien sarta panalungtikan husus.

-Urang tiasa ngalakukeun rupa-rupa craftworks pikeun botol kaca, kayaning warna lukisan, skilk-layar, percetakan logo, hot stamping, buffing pagawean, gilding, decal jeung saterusna.

-Wilujeng sumping pikeun nempo & scan ramatloka kami sarta ngawangun hubungan komérsial kalawan us.You fedback bakal tinggi ngaapresiasi.

  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H