Warta

  • Maranéhanana Copywriting parfum puitis tur geulis téh Copywriting parfum endah pisan

    Parfum bisa disebutkeun hiji item dipikabutuh pikeun paling katresna kaluar.Parfum ogé parantos nyiptakeun seueur salinan iklan anu saé pikeun cinta kaéndahan awéwé.Runtuyan leutik di handap ieu parantos nyortir buku-buku parfum puitis pikeun anjeun.Hayu urang tingali éta salinan parfum puitis ...
    Maca deui
  • What is the raw material used for making perfume bottles?You need to know more about perfume.

    Naon bahan baku anu dipaké pikeun nyieun botol parfum? Anjeun peryogi kauninga ngeunaan parfum.

    Naon bahan baku dipaké pikeun nyieun botol parfum?Bahan baku pangheubeulna dipaké pikeun nyieun botol parfum nyaéta gypsum.Baheula, jalma-jalma ngagunakeun moyok pikeun ngadamel botol parfum, anu langkung saé ngawétkeun parfum sareng ngahindarkeun parfum.Ku kituna dina jaman tanpa kaca, gypsum dipaké.Kumaha ngagunakeun perf...
    Maca deui
  • The secret of taking you into the perfume bottle

    Rahasia nyandak anjeun kana botol parfum

    Parfum paporit awéwé, desain botol parfum ogé dipikacinta ku mayoritas awéwé, botol parfum teu bisa dipaké pikeun miceun koleksi, abdi yakin loba awéwé ngalakukeun ieu, sabab botol téh bener geulis.Botol parfum nu katingali dasarna botol sempit.Bentukna ...
    Maca deui
  • Birthday of March -Hongyuan company

    Birthday Maret -Hongyuan parusahaan

    Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan cinta, sareng Maret mangrupikeun usum ultah .urang ngagungkeun ulang taun sareng klien kami. Urang nyanyi lagu ulang taun babarengan sareng tuang jajan ultah sareng dessert. Urang ngadamel hajat babarengan, ngarep-ngarep masa depan, Muga staf tina parusahaan Hongyuan nyadiakeun custome ...
    Maca deui
  • new  product release

    release produk anyar

    Maca deui
  • New catalog,can down load for yourself

    Katalog anyar, tiasa diunduh nyalira

    鸿源画册(已更新)
    Maca deui
  • How the Love at First Sight perfume bottle was made?

    Kumaha botol parfum Love at First Sight dijieun?

    Parfum geus salawasna jadi tempat populér pikeun awéwé, sarta smelling awéwé ogé geus populér pikeun bari.Milih seungit anu ngajadikeun haté anjeun ngageter, salian ti rasa anu unik, merek anu dipikanyaho, hal anu munggaran anu ngajantenkeun anjeun jatuh cinta dina tetempoan kahiji sigana nyaéta parfum anu endah pisan ...
    Maca deui
  • Different materials of  Perfume Bottles

    Bahan béda tina Botol Parfum

    Parfum geus salawasna masihan jalma rasa elegance jeung bangsawan, jadi kontak kahiji anjeun gaduh parfum kudu unforgettable kalawan desain unik rupa botol parfum.Bahan botol parfum dibagi kana sababaraha jinis, botol parfum biasana didamel tina gelas soda kapur, thi ...
    Maca deui
  • Team Building (10th of July)

    Gedong Tim (10 Juli)

    Cuaca anu saé di Yiwu sok luar biasa dihargaan.Poé samemeh indit kaluar hujan gede, tapi poe ieu wangunan rombongan jelas tur cerah.Babaturan Hongyuan, nincak panonpoe, milu dina kagiatan ngawangun grup.Jalan gunung...
    Maca deui