FAQs

Dupi urang meunang sampel bébas anjeun?

Mang.Sampel gratis urang tiasa disayogikeun pikeun konsumén urang pikeun nguji kualitas.

Tapi anjeun kudu mayar angkutan barang.

Naon waktos kalungguhan normal?

Pikeun produk dieusian, urang bakal ngatur pangiriman dina 12-24 jam sanggeus narima pamayaran Anjeun.

Pikeun produk custom, urang bakal ngatur pangiriman dina 7- 30 poé sanggeus narima pamayaran Anjeun.

Naha urang tiasa nyitak atanapi nyitak labél dina botol?

Sumuhun, anjeun tiasa.Urang tiasa nawiskeun sababaraha cara percetakan: percetakan layar, stamping panas, percetakan labél.

Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas botol?

Kami gaduh dept QC profésional ngadamel 3 kali tés sateuacan ngadamel produksi bulk.
Sareng kami ogé bakal milih sareng mariksa kualitas botol hiji-hiji sateuacan bungkusan.

Naon anu urang kedah laksanakeun upami aya karusakan kana kargo?

a.Any masalah kualitas ngeunaan botol urang mangga ngahubungan kami dina 15days sanggeus anjeun meunang barang.

b.Take poto firstly sarta ngirim poto ka kami pikeun confirmation.When kami mastikeun masalah,