Botol Parfum Mobil

  • 6/8/10/12ml wood cap car perfume glass bottle

    6/8/10/12ml cap kai mobil parfum botol kaca

    Katerangan rinci: 8ML botol parfum mobil lucu leutik, cap kai.Exquisite tur leutik, anjeun tiasa nempatkeun eta dina sudut mana wae tanpa occlypying tempat .cone ngawangun, botol berwarna, screw kalawan colokan jero 1corton 500pcs, campur 10 kelir.https://www.ywhyglassbottle.com/uploads/飞书20220505-145540.mp4
  • 10ml Car Hanging Perfume Bottle With Ribbon

    10ml Mobil Gantung Botol Parfum Jeung Pita

    Ieu mangrupikeun parfum gantung anu tiasa dianggo di tempat anu kedah digantung dina mobil sareng lemari.Desain busur geulis tur berehan.Tutup botol dirancang kalayan ukiran electroplating sareng hollowing.Aya tilu warna anu tiasa dipilih, sadayana mangrupikeun warna anu ditampi ku masarakat anu saé.

    Urang kabeh terang yen aya salawasna sababaraha bau pikaresepeun dina mobil anyar karek meuli.Naon anu kedah abdi lakukeun?Mesin aromaterapi mobil kuring langkung saé tibatan nganggo AC.Mobil nganggo AC kanggo waktos anu lami, sareng éta gampang kapang dina sistem AC saatos lami.Jeung fabrics upholstered dina mobil oge base camp pikeun lebu breed.Sareng pangropéa mobil moal pernah ngabantosan anjeun ngabersihan tamu anu teu diondang ieu.Ku alatan éta, minyak atsiri kalayan inséktisida kuat sareng fungsi nyegerkeun mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Tujuan mimiti minyak atsiri mobil nyaéta pikeun ngaleungitkeun serangga sareng sterilisasi, sapertos: tangkal tea, kayu putih, lavender, bergamot, sereh, cengkeh, sereh sareng minyak atsiri anu sanés.