Sajarah perusahaan

ico
 
Yiwu Hongyuan Kaca Produk Co., Ltd. ieu hasil didaptarkeun na resmi diasupkeun industri pembuatan kaca.Pausahaan utamana museurkeun kana panalungtikan sarta pamekaran dina widang botol parfum.
 
Taun 1998
Taun 2000
Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. mimiti nyambung sareng bisnis internasional saatos nampi otoritas perdagangan impor sareng ékspor.Perusahaan mimiti nyayogikeun jasa perdagangan sapertos produksi gelas sareng penjualan ka dunya.
 
 
 
Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. investasi jumlahna aya 60 juta yuan pikeun ngawangun bengkel produksi anu legana 20.000 méter pasagi sareng ngagaleuh 3 jalur produksi saatos genep taun operasi painstaking.
 
Taun 2004
Taun 2008
Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. ngahontal perjanjian gawé bareng sareng Alibaba, platform e-commerce anu terkenal di Cina.Ti saprak éta, éta sacara resmi asup kana perusahaan e-commerce online - Alibaba.Ngamangpaatkeun jaringan pasar Alibaba anu lega, perusahaan ngalayanan merek parfum di Cina pikeun ngahasilkeun botol parfum pikeun aranjeunna.
 
 
 
2012 bisa disebutkeun taun kahiji pikeun Yiwu Hongyuan Kaca Produk Co., Ltd. pikeun ilubiung dina paméran.Kalayan kakuatan sareng reputasi perusahaan anu saé, Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. diondang pikeun ilubiung dina Pameran Kaéndahan Internasional Dubai.Pausahaan tiasa komunikasi sareng sareng diajar ti peers ti sakumna dunya.Saprak harita, pausahaan geus nyieun ngaran sorangan unggal taun di sakuliah dunya.Engké, pausahaan successively ilubiung dina paméran industri internasional di Las Vegas, Rusia, Turki, Maroko, Brazil, Asia Tenggara jeung nagara séjén, peletakan hiji yayasan padet pikeun ngembangkeun pausahaan.
 
Dina 2012
Dina 2016
Yiwu Hongyuan Kaca Produk Co., Ltd. geus meunang loba honors di industri.Tapi, urang terus kerja keras sareng narékahan pikeun kaunggulan.Kalayan filosofi perusahaan téknologi inovatif sareng pamekaran anu saé, kami parantos ngawangun tim R&D urang sorangan pikeun ngalayanan konsumén global anu langkung saé.
 
 
 
Dina pangaruh pandémik, Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. masih teu mopohokeun niat aslina, pinuh ku gairah, sareng terus-terusan narékahan pikeun milari terobosan énggal.Panghasilan taunan perusahaan terus naek dibandingkeun taun-taun saméméhna, nunjukkeun moméntum pangwangunan anu saé, sahingga nyumbang kana pangwangunan ékonomi Kota Yiwu.
 
Dina 2020
Dina 2021
Ti 2021 ka hareup, Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. diperkirakeun investasi dina pangwangunan pabrik cabang di Xuzhou, Yiwu, Pujiang jeung tempat séjén pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi.Diperkirakeun bakal ngahasilkeun 19 juta pendapatan pajeg pikeun pamaréntah Yiwu sareng Pujiang.Kami bakal ngaluncurkeun botol parfum asli hiji-hiji pikeun ngarebut pangsa pasar kaca sareng janten perusahaan éntitas anu rupa-rupa.Urang bakal indit internasional jeung sikep kalapa tina kualitas luhur, téhnologi alus teuing jeung layanan sampurna, sarta ngantep dunya ningali kualitas akalna manufaktur Cina.