Krim Jar&Lotion botol

  • 50ml Black Cream Bottle With Golden Plastic Cap

    50ml Hideung Cream Botol Jeung Golden Cap Plastik

    Ieu mangrupikeun botol krim, desain 50ml, ogé modél anu pang populerna di masarakat, tabrakan hideung sareng emas, langkung mewah sareng misterius.Awak botol sareng tutupna tiasa dirarancang kalayan pola.Konsumén tiasa ngaropea nurutkeun sarat sorangan sareng gaduh kalenturan.Awak botol ngadopsi desain non-slip, anu cocog pikeun dianggo ku palanggan.