Tentang Kami

Yiwu Hongyuan Kaca Produk Co., Ltd

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 1998, Yiwu Hongyuan Kaca Co., Ltd.mangrupikeun perusahaan pakét kosmetik anu ngahijikeun produksi, panalungtikan sareng pamekaran sareng penjualan.Tempatna di Yiwu, ibukota perdagangan internasional Cina.Pausahaan gaduh pangalaman paménta pasar mangtaun-taun sareng sistem pasokan anu sampurna.Pausahaan urang utamana kalibet dina runtuyan bungkusan kosmetik kayaning kualitas luhur botol parfum kaca, botol dahareun, botol tube, botol ubar, jsb Dina watesan kreativitas, urang boga tim design profésional anu bisa nyadiakeun konsumén jeung desain produk, kapang. lawang jeung manufaktur assessment feasibility: dina watesan produksi, téhnologi garis produksi otomatis canggih nyadiakeun lukisan semprot kaca profésional, percetakan, bronzing, polishing jeung prosés lianna.Adhering ka kualitas alus teuing, tim kuat panalungtikan sarta pamekaran produk jeung layanan unggulan, kami geus dipikawanoh ku industri jeung kakuatan mutlak tur geus ngadegkeun partnerships strategis alus kalawan loba nasabah di imah jeung di mancanagara.

pabrik -Our mangrupakeun manufactuer profésional botol kosmetik kaca di Cina.
-Urang tiasa ngahasilkeun rupa-rupa botol kaca, botol parfum, botol kosmetik, botol minyak atsiri, botol ngagosok kuku sareng botol kosmetik sanés.
-Urang ogé bisa ngarancang jeung produk nu botol kaca nurutkeun sampel klien sarta panalungtikan husus.
-Urang tiasa ngalakukeun rupa-rupa craftworks pikeun botol kaca, kayaning warna lukisan, skilk-layar, percetakan logo, hot stamping, buffing pagawean, gilding, decal jeung saterusna.
-Wilujeng sumping pikeun nempo & scan ramatloka kami sarta ngawangun hubungan komérsial kalawan us.You fedback bakal tinggi ngaapresiasi.

Budaya Perusahaan

Filsafat perusahaan

Ngudag kualitas layanan, ngajaga kajujuran jeung kaikhlasan, sarta indit ka dunya kalawan moral

Visi Perusahaan

Pikeun ngarevitalisasi industri kalayan usaha sederhana urang
Muga-muga urang gancang-gancang janten produsén produk kaca anu paling berpengaruh

Misi perusahaan

Bangun perusahaan umur abad sareng ngadamel kaca pikeun dunya

Niley Perusahaan

Pausahaan taat kana konsép manajemén "jalma-berorientasi, kualitas akalna, téhnologi inovatif" jeung tenet gawe tina "jasa kahiji, customer munggaran".Kami nganggo metode manajemén modérn "manajemén calakan sareng produksi otomatis" pikeun nyiptakeun "visi anyar, parasaan anyar" lingkungan jasa produk kaca pikeun konsumén, ku kituna pikeun ngahontal "terobosan anyar" dina kualitas jasa manajemén perusahaan.

Slogan perusahaan

Slogan manajemén:
Besi-fisted demeanor, manajemén ilmiah
Tanggung jawab, nolak ngacak
Wani tanggung jawab, miceun syirik
Ngawangun gengsi, meunang kapercayaan

Slogan produksi:
1. kualitas produk teh prioritas luhur ngembangkeun perusahaan
2. Timer inspeksi jeung silih inspeksi pikeun mastikeun enol produk cacad
3. Tetep kaamanan produksi dina pikiran jeung iklas yayasan pikeun pangwangunan

Contact us pikeun inpo nu leuwih lengkep