Rahasia nyandak anjeun kana botol parfum

Parfum paporit awéwé, desain botol parfum ogé dipikacinta ku mayoritas awéwé, botol parfum teu bisa dipaké pikeun miceun koleksi, kuring yakin loba awéwé ngalakukeun ieu, sabab botol téh bener geulis.Botol parfum nu katingali dasarna botol sempit.Desain bentuk botol parfum ieu sabenerna lumrah.Hayu atuh nyandak anjeun rusiah ngeunaan botol parfum.
100ml perfume bottle

Desain botol parfum umumna ngawengku ciri ieu: titik kahiji nyaeta practicality: sakumaha parfum volatile, botol parfum bakal leuwih leutik, ku kituna parfum nu bisa diteundeun leuwih awét, sarta nalika eta dituang kaluar, leuwih gampang pikeun ngadalikeun. dosage sarta ulah aya waragad gelombang.Titik kadua portability: parfum mangrupakeun mawa on item, sarta salaku karakter fashion sorangan, bungkusan parfum henteu ngan leutik tur merenah, tapi ogé perlu exquisite tur geulis salaku asesoris fashion.Volume botol parfum umum nyaeta ngeunaan 50ML.Titik katilu nyaéta betah operasi: desain ékspor wadah parfum kedah ngamungkinkeun jalma pikeun nangtoskeun kumaha beroperasi, naha pencét atanapi puteran pertama kalina.Ayeuna, umumna aya seueur cara, sapertos angkat jinis panutup, jinis nozzle, jinis ekstrusi kantong hawa, jinis dumping sareng saterasna.Anu umum nyaéta jinis nozzle, sareng ningal kakhususan, jinis kantong hawa ogé populer di taun-taun ayeuna.Titik kaopat sareng anu paling penting nyaéta pikeun nyekel bola panon: ngagabungkeun panyalindungan lingkungan, warna, kamanusaan, sajarah sareng budaya, sareng aspék-aspék sanésna, ngarobih desain sareng bungkusan parfum, ngajantenkeun éta mangrupikeun seni.

Parfum anu suksés, desain sareng bungkusanna kedah awét sareng pikaresepeun dina tetempoan kahiji, sami sareng anu urang sebut rasa visual, masihan para konsumen rasa cinta dina tetempoan kahiji, ngaktipkeun kahayang laten sareng merangsang daya beli.Désainer ngudag gaya anu teu aya wates waktu.Ieu ngagabungkeun kesederhanaan jeung hiasan, genah tur atraksi.Botol parfum ngajadikeun parfum boga kahirupan spiritual jeung seger, sarta bisa bray dina vastness laut parfum.

sprayer perfume bottle

Karya desain desainer kaca Hongyuan populer pisan sareng para nasabah.Desain botol parfum umum teu leuwih ti opat kaunggulan: 1. Warna brightens panon jalma, 2 botol ngabogaan bentuk unik, 3 tékstur botol leuwih hade tinimbang batur, 4 awak botol dipapaésan kalayan rinci kualitas luhur.Seueur parfum klasik, kusabab peminatna, bakal ngaluncurkeun édisi terbatas dina sababaraha festival khusus, ngégél sareng ngukir sababaraha pola anu dipersonalisasi dina pakét asli, atanapi damel sareng kartu pasang pikeun ngaluncurkeun édisi terbatas atanapi vérsi khusus koperasi.Konsumén parfum urang kedah ngagantelkeun pentingna kana desain botol, sareng kantong kulit anu saé mangrupikeun konci pikeun kameunangan.Rasa desain sareng kualitas produk kaca Hongyuan mangrupikeun alesan naha konsumén milih kami.


waktos pos: Apr-12-2022