Maranéhanana Copywriting parfum puitis tur geulis téh Copywriting parfum endah pisan

Parfum bisa disebutkeun hiji item dipikabutuh pikeun paling katresna kaluar.Parfum ogé parantos nyiptakeun seueur salinan iklan anu saé pikeun cinta kaéndahan awéwé.Runtuyan leutik di handap ieu parantos nyortir buku-buku parfum puitis pikeun anjeun.Hayu urang tingali éta buku copy parfum puitis!

1. Hermes bumi: cinta bahya dina tetempoan kahiji pikeun manusa jeung sato, jeung atraksi fatal keur teu bisa dipisahkeun.
2. Mawar Ludan: soak Rouge dina hujan jeung inuman tea handapeun kembang.Ieu hipu kawas cai jeung makmur.
3. Jo Malone Blue Wind Chime: sawah daun lotus, bluestone ragrag hujan, luang di midsummer.
4. Lalique Encore tinta cinta: curling tanda haseup jeung mangsi bulao lampu.
5. Chanel Chanel;Kuring ngambeu anjeun di jalan sareng kaget sababaraha detik.Irung kuring rada haseum.Jalma anu sami cocog pikeun asmara sareng salju babarengan, sareng bakat pelengkap cocog pikeun sepuh babarengan.
6. Syahadat cai Napoleon urang: anjeunna galloped dina medan perang jeung perang dunya, tapi anjeunna gossiped sareng anjeun sarta murag asih jeung anjeun.
7. Jo Malone blackberry jeung daun laurel: handapeun bulan, seungitna menawan, jeung awan panjang leumpang sakuliah, tapi maranéhna teu ngarti halis anjeun dina tungtungna.
8. Keiko mecheri tékstur peach: ayun, daydreaming, katresna kawas emosi.
9. Guerlain Sydney smoothie: angin spring geus mabok, caina pinuh ku cai, jeung warbler ceurik jeung ripples hésé saré.
10. Syahadat craid: cinyusu gunung pérak gélo, teu manusiawi jeung korup dina abad ieu, tapi anjeun salawasna geus sober, lemah lembut jeung noda.
11. Davidoff Davidoff: cai tiis ibarat cai nginum.
12. Diptyque tiputik: cendana, anjeun haji di dunya fana.Anjeunna mangrupakeun biarawan anu mindeng accompanies Buddha kuna jeung lampion héjo.Halis jeung panon drooping na kawas gunung, sarta seuri dina biwir na kawas blossoms peach dina Maret.Anjeun teu bisa mindahkeun panon anjeun deui.
13. Etat Libre d'jeruk liberates Oranyeu County: lamun anjeun kawas anjeun, aya ngan anjeun di dunya.Saatos anjeun angkat, ngan aya jalma sapertos anjeun di dunya.
14. Givenchy Givenchy: euweuh tabu, euweuh tabu, gaduh sex nyalira.
15. Re kamar seungit 16 taun: Panonpoé Tilelep dyed pipi nya, sarta gadis messed up midsummer nu.

chanel perfume bottle


waktos pos: May-12-2022