Naon bahan baku anu dipaké pikeun nyieun botol parfum? Anjeun peryogi kauninga ngeunaan parfum.

Naon bahan baku dipaké pikeun nyieun botol parfum?

Bahan baku pangheubeulna dipaké pikeun nyieun botol parfum nyaéta gypsum.Baheula, jalma-jalma ngagunakeun moyok pikeun ngadamel botol parfum, anu langkung saé ngawétkeun parfum sareng ngahindarkeun parfum.Ku kituna dina jaman tanpa kaca, gypsum dipaké.100MLperfume bottle

Kumaha ngagunakeun parfum anu leres

1. samemeh disemprot, oleskeun heula lotion kana panangan sangkan kulitna beueus.Kusabab kulitna garing sacara umum, parfum gampang disemprot.
2. nyemprot parfum dina jarak kira-kira 20 cm tina arteri, ku kituna seungitna bakal awét pisan.
3., éta ogé bisa disemprot dina pigeulang jeung Ceuli.Ieu mangrupakeun pilihan alus pikeun mastikeun yén volatilization parfum slow.

100ml perfume bottle

Kumaha carana nangkep jarak parfum?

Parfum kedah disemprot sacara merata sateuacan bakal nyababkeun seueur teuing volatilization, janten kedah ngajaga jarak anu tangtu nalika nyemprot, tapi henteu jauh teuing tina kajauhan.Wewengkon deukeut semprot bakal leutik teuing, hasilna runtah.Jarak anu pangsaéna antara 1,5 palem nyaéta rentang nyemprot anu paling cocog sareng seragam.

50ML uv carving screw mouth bottle

Bagian pangalusna tina semprot parfum

Pigeulang sareng ceuli pasti mangrupikeun jawaban anu pangsaéna, tapi pigeulang anu paling volatile, sabab pigeulang mangrupikeun bagian anu paling penting dina gerakan awak.Ambeu parfum bakal bubar ku aksi leungeun, jadi volatilization pisan gancang.Sareng bagian ieu caket kana panangan, janten gampang ngumbah parfum nalika ngumbah panangan.Supaya seungitna awet, cara anu pangsaéna nyaéta menyemprot dina beuheung sareng tukangeun ceuli, anu disumputkeun sareng awét.

100ML perfume bottle factory


waktos pos: Apr-12-2022