50ml Botol Parfum Kaca Berwarna Candy

Katerangan pondok:

Abdi hoyong ngenalkeun kombinasi warna ieu, éta mangrupikeun warna anu paling luncat anu kuring kantos ningali, sareng éta bakal mangaruhan haté anjeun.Bayangkeun bangun unggal isuk sareng ningali warna karesep anjeun sareng ngambeu seungit anu pangsaéna, sareng panginten wanda anjeun bakal robih dina dinten éta!


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

Model NO.: k-68 Bahan Awak: Kaca

Spésifikasi konci / Fitur husus

Nomer modél k-68
tipe produk botol kaca parfum
tékstur bahan Kaca
Warna-warna ngaropéa
Tingkat bungkusan Bungkusan bungkusan misah
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
merek HongYuan
tipe produk Botol kosmétik
tékstur bahan Kaca
asesoris patali Paduan
Ngolah sareng kustomisasi enya
Kapasitas
100 ml
20ft GP wadahna 16.000 lembar
40ft GP wadahna 50.000 lembar

Aplikasi Produk

Kumaha botol parfum dirancang?

Aya dua titik konci dina prosés kréatif desain parfum: • Sajauh prosés kréatif "merek parfum desainer" prihatin, desainer merek anu paling dominan.Dasarna, sateuacan ide seungit dikembangkeun, konsép visual parantos ngawujud.Candak Tom Ford Black Orchid sabagé conto, gambar déwi anu misterius sareng seksi parantos lami janten fokus tim kreatif (desainer kreatif parfum / direktur kreatif sareng parfumer) di awal, sareng ide visual atanapi olfactory anu dilakukeun saatosna 100% conveying Bapak Wanda jeung plot nu Ford hayang nepikeun.

Parfum mangrupikeun jiwa, sareng desain mangrupikeun kerangka.Perfumers sareng désainer silih ngalengkepan, damel babarengan dina cara anu paling alami.Ku alatan éta, nalika desain botol parfum disatujuan ku lapisan puncak, kuring pasti bakal némbongkeun karya ka parfum, sabab dina hal seungit, warna boga status "irung" dina hal téhnologi jeung kreativitas, utamana Dina. botol kaca transparan sarta teu warnaan, kageulisan, transparansi, jeung stabilitas nuansa parfum mangrupakeun aspék konci nu teu bisa dipaliré.

Conto: Saatos mutuskeun dina warna botol parfum Tom Ford pikeun Lalaki janten jelas sareng teu warnaan, warna parfum mangrupikeun salah sahiji konci visual utama pikeun nganteurkeun maskulinitas.Kuring scoured toko wiski badag sarta leutik di New York City pilari touch warna nu katingali kawas nice, cair haneut ngalir ka handap tikoro kuring.Tapi saatos warna seungitna diputuskeun, kuring kedah rapat sareng tukang parfum pikeun mutuskeun naha kombinasi bahan anu dianggo dina seungit tiasa digabungkeun sareng warna anu dipikahoyong.

Mémang, téma sarua kreativitas parfum, bisa boga pendekatan béda.Métode nangtukeun cara kréatif, titik kréatif, sareng pangaruh ahir sareng hasil seungitna.Tangtangan pangbadagna dina ngarancang seungit "merek seungit desainer" nyaéta pikeun ngajaga identitas visual merek anu aya sareng tetep ngahasilkeun anu énggal.

perfume bottle K-68 (1)

  • saméméhna:
  • Teras: