30ML botol parfum screw anyar

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 1000-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga keur FOB:AS $ 0,3-9,99 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Days

 


  • Kapasitas:30ML
  • Warna::6 warna campuran
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produk:

    30ml botol parfum palapis berwarna ,Warna ti handap nepi ka luhur ,4 kelir botol jeung stickwe deisgn eta ti Chole parfum.we ngarobah kana rarancang screw, mangka anjeun bisa make deui botol deui jeung deui .Urang lengket pikeun botol, Sigana mah langkung fanntical.urang ogé gaduh 50ml pikeun desain ieu.

    new designperfube bottle30mlglass bottlestock bottle
    Percetakan Sutra: Tinta + layar (stensil bolong) = percetakan layar, ngadukung percetakan warna.
    Hot Stamping: Panaskeun foil warna sareng lebur dina botol.Emas atanapi Sliver populér.
    Decal: Nalika logona seueur teuing warna, anjeun tiasa nerapkeun decals.Decal mangrupikeun jinis substrat dimana téks sareng pola tiasa dicitak, teras dialihkeun kana permukaan botol.
    Label: Custom stiker tahan cai pikeun nempelkeun dina botol, multicolor mungkin.
    Electroplating: Anggo prinsip éléktrolisis pikeun nyebarkeun lapisan logam dina botol.

    FAQ
    Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén anu specializes di glassware salila sababaraha taun.
    Q: Kumaha carana meunang sampel botol jus kaca?
    A: Sampel botol jus gelas gratis tiasa ditampi di Alibaba.Mangga ngahubungan kami sarta pastikeun sampel nu peryogi.
    Q: Kumaha anjeun ngajamin kualitas?
    A: Kami lokasina di Kota Xuzhou, Propinsi JiangSu Cina, Urang bisa ngadalikeun kualitas tina bahan baku pikeun produk.Dina sistem kadali kualitas urang, aya 100% inspeksi bahan baku, 100% inspeksi produk semi-réngsé, 100% inspeksi produk rengse, babarengan jeung inspeksi acak pikeun ngajamin kualitas.
    Q: Kumaha upami waktos ngarah?
    A: Sacara umum, waktu ngarah téh ngeunaan 7 nepi ka 30 poé.Tapi mangga pastikeun waktu pangiriman pasti kalawan kami salaku produk béda jeung kuantitas urutan béda bakal boga waktu ngarah béda.Hatur nuhun.
    Q: Kumaha ngeunaan bahan baku anjeun?
    A: Urang ngagunakeun bahan kadaharan kelas.Urang milih suppliers, sarta mastikeun ngatur jeung mariksa unggal loba bahan baku dibeuli.QC profésional kami bakal pariksa kualitas bahan baku deui saméméh produksi.
    Q. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
    Sarat Pangiriman Ditampi: EXW, FOB, CFR, CIF;
    Mata Artos Pembayaran Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C, Kartu kiridit, PayPal, Western Union, Cash;


  • saméméhna:
  • Teras: