30ml 50ml Kaca Parfum Botol Full Color nyemprot

Katerangan pondok:

Botol parfum semprot pompa ieu ngagaduhan nyemprot warna pinuh sareng gaya nyemprot warna bertahap.Desain logo ngadopsi téknologi bronzing pikeun cocog sareng warna nozzle.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

Model NO.: CA-27 Bahan Awak: Kaca

Katerangan rinci

Botol parfum semprot pompa ieu ngagaduhan nyemprot warna pinuh sareng gaya nyemprot warna bertahap.Desain logo ngadopsi téknologi bronzing pikeun cocog sareng warna nozzle.

product2

Spésifikasi konci / Fitur husus

Nomer modél CA-27
tipe produk botol kaca parfum
tékstur bahan Kaca
Warna-warna ngaropéa
Tingkat bungkusan Bungkusan bungkusan misah
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
merek HongYuan
tipe produk Botol kosmétik
tékstur bahan Kaca
asesoris patali Paduan
Ngolah sareng kustomisasi enya
Kapasitas
100 ml
20ft GP wadahna 16.000 lembar
40ft GP wadahna 50.000 lembar

Biaya kapang botol kaca

Upami éta kapang biasa, éta sakitar 4,000 yuan per pamayaran.Upami éta botol kaca, penampilanna kedah saé, sareng panyimpangan ukuranana ketat pisan.Disarankeun ngagunakeun kapang semprot-dilas.Hargana ampir dua kali, jadi tina sudut pandang proofing, sanajan sababaraha pabrik Rébuan molds, lamun proofing nu gagal sababaraha kali, maranéhna bakal leungit duit.Alesan utama nyaéta biaya waktos produksi anu dibuang teuing tinggi.Kanyataanna, biaya kapang teu naon produsén hayang, tapi pabrik kapang.

Husus pikeun botol ngawangun husus, loba produk kudu ningkat sababaraha kali saméméh maranéhna bisa ngahasilkeun sampel mumpuni.Atanapi prosés anu dianggo béda, sareng alatna ogé béda.Panginten sesah ngadamel produk anu sami sareng alat anu béda.

Loba botol anggur kaca domestik jeung botol anggur dihasilkeun ku alat-alat impor.Upami anjeun kedah milarian produsén profésional dina hal ieu, teras hargana.Ku ngaronjatna tingkat ékonomi nagara urang, ongkos tanaga gawé urang ngaronjat pisan, dibandingkeun jeung nagara maju.Henteu kunanaon, tapi éta luhur pikeun nagara-nagara anu teu maju, khususna dina taun-taun ayeuna, nalika biaya tenaga kerja naék, sareng batubara sareng gas alam naék.Biaya transportasi naék, sareng harga unit produk naék pisan.(Meureun kusabab dukungan potongan pajak) Perang harga domestik pikeun produk konvensional rada sengit.Ku alatan éta, urang boga mental alus lamun nyieun produk.Harga produk kualitas luhur kudu luhur, sarta kualitas produk kalawan harga low sarua.


  • saméméhna:
  • Teras: