3/6 / 12ML Kristal botol minyak design méwah

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 100-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga keur FOB:AS $ 1,8-9,99 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Day


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk:
    Bahanna nganggo kristal kualitas luhur, katingalina hérang sareng méwah, urang ogé tiasa nempatkeun minyak di jerona, nganggo iteuk kaca, éta bakal masihan seungit anu pikaresepeun.

    crystal bottlepolish bottlecrystal perfume bottleoil bottlecrystal bottle


  • saméméhna:
  • Teras: