10ML roll-on botol kaca minyak anyar apal uv ukiran design panas

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 1000-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga FOB: US $ 0,28-9,99 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Days

 


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

Botol bentuk apel 10ml, permukaanna nganggo karajinan ukiran uv, ngantepkeun botolna langkung bersinar .sigana lucu pisan .sungutna screw, anjeun tiasa ngeusian parfum pikeun diri anjeun.

Upami anjeun peryogi langkung rinci, punten patarosan atanapi whatsapp kuring!

roll-on bottleapple bottleuv carving bottlesamll perfume bottleblack bottle


  • saméméhna:
  • Teras: