100ml botol parfum méwah henteu teratur

Katerangan pondok:

Ieu mangrupikeun botol parfum 100ml kalayan desain penampilan anu unik.Ieu adopts metoda warna semprot bertahap.Tutup botolna bentukna bintang lima.bottleneck ngabogaan kerah emas sarta dilengkepan elevators.The elevators bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

Model NO.: L-N007-1 Bahan Awak: Kaca

Rincian produk

Spésifikasi konci / Fitur husus

Nomer modél L-N007-1
tipe produk botol kaca parfum
tékstur bahan Kaca
Warna-warna ngaropéa
Tingkat bungkusan Bungkusan bungkusan misah
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
merek HongYuan
tipe produk Botol kosmétik
tékstur bahan Kaca
asesoris patali palastik
Ngolah sareng kustomisasi enya
Kapasitas 100 ml
20ft GP wadahna 16.000 lembar
40ft GP wadahna 50.000 lembar

Produksi Produk

Botol 100ml ieu, katingalina unik pisan, éta mangrupikeun bentuk anu diétang ku désainer kami kalayan presisi, sareng nalika anjeun kéngingkeun, anjeun bakal mendakan yén éta saé pisan.Warna gradién sareng labél logam, tangtosna sapertos kalung tina botol, anjeun ogé tiasa mikir.

1. Kumaha botol kaca dijieun?
Prosés produksi botol kaca utamana ngawengku:

① Preprocessing bahan baku.Crushing bahan baku bulk (keusik quartz, soda lebu, kapur, feldspar, jsb), drying bahan baku baseuh, sarta nyoplokkeun beusi tina bahan baku-ngandung beusi pikeun mastikeun kualitas kaca.

②Nyiapkeun bahan.

③ Lebur.Angkatan kaca dipanaskeun dina suhu luhur (1550 ~ 1600 derajat) dina kiln kolam renang atawa tungku kolam renang pikeun ngabentuk seragam, kaca cair bébas gelembung nu meets sarat molding.

④Molding.Nempatkeun kaca cair kana kapang pikeun nyieun produk kaca bentuk diperlukeun, kayaning piring datar, rupa utensils, jsb

⑤ perlakuan panas.Ngaliwatan annealing, quenching sareng prosés anu sanés, setrés, pamisahan fase atanapi kristalisasi di jero gelas ngaleungitkeun atanapi dibangkitkeun, sareng kaayaan struktur kaca dirobih.
Kadua, bédana antara kaca tempered jeung kaca tahan panas
1. Mangpaat béda

Kaca tempered loba dipaké dina konstruksi, hiasan, industri manufaktur mobil (panto jeung jandéla, témbok curtain, hiasan interior, jsb), industri manufaktur jati (cocog jati, jsb), industri manufaktur parabot imah (TV, oven, AC. , kulkas jeung produk lianna).

Aplikasi utama kaca tahan panas aya dina industri kabutuhan sapopoé (kaca tahan panas crisper, tableware kaca tahan panas, jsb), industri médis (lolobana dipaké pikeun ampoules médis, beakers laboratorium).

2. Pangaruh parobahan suhu béda

Kaca tahan panas mangrupakeun jenis kaca kalawan résistansi shock termal kuat (bisa tahan cooling gancang sarta parobahan suhu pemanasan gancang, koefisien ékspansi termal leutik), suhu luhur (suhu galur luhur jeung suhu softening) kaca, jadi dina oven na microwaves, sanajan. lamun suhu dumadakan Ieu ogé aman dipaké nalika ngarobah.

Kaca tempered bisa pegat sanggeus parobahan dadakan dina suhu dina oven microwave.Salila produksi kaca tempered, kusabab "nikel sulfida" dikandung dina interior, kalawan parobahan waktu jeung suhu, kaca expands sarta boga kamungkinan ledakan diri.Oven sagemblengna unusable di.

3. Cara béda tina crushing

Nalika kaca tahan panas pegat, retakan dihasilkeun sarta moal paburencay.Kaca tahan panas teu aya dina bahaya ngabeledugna diri alatan nikel sulfida, sabab kaca tahan panas laun cools handap, sarta euweuh énergi pikeun kondensasi jero gelas, jadi eta pegat.Éta ogé moal ngapung.

Nalika kaca tempered rusak, éta bakal meupeuskeun sareng paburencay.Salila prosés tempering kaca tempered, prastress kabentuk di jero kaca jeung énergi condenses, jadi lamun eta pegat atawa timer exploded, énergi condensed bakal dileupaskeun, sarta fragmen bakal paburencay sarta ngahasilkeun Ledakan.


  • saméméhna:
  • Teras: