30ML warna palapis screw botol parfum kaca

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 1000-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga keur FOB:AS $ 0,3-9,99 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Days


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

Botol beresih jeung nyaman, awak botol pasagi, semprot rupa, prosés nyemprot warna, cap botol téh lrregular electrop lated cekelan, handap kandel, non-slip jeung maké -resistand, kualitas ieu reflected di unggal sapect .Simply gaya ngan pikeun anjeun!perfume bottle perfume bottle glass bottle perfume bottle glass bottle


  • saméméhna:
  • Teras: