30ML anyar screw sprayer botol parfum

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 1000-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga keur FOB:AS $ 0,25-1 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Days


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

1.30mlbotol parfum screw, éta bisa didaur ulang, awét, atmosfir geulis.

2.Botol awak: transparan sarta basajan

3.Sprayer: desain sprinkler aluminium, atomization alus, struktur kedap, euweuh leakage

4. Ieu lipstik-ukuran, kantong bisa ditempatkeun dimana wae, mun anjeun kaluar pikeun ngarambat, dina lalampahan bisnis, gawe di kantor, anjeun tiasa nyandak eta.

glass bottle perfume bottle new design screw design perfume bottle未标题-1_06


  • saméméhna:
  • Teras: