30ML sprayer cylindrical botol parfum kaca

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 1000-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga keur FOB:AS $ 0,26-9,99 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Days


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

botol 30MLcylindrical, urang nyieun warna ti luhur ka handap, nya kungsi 6 kelir: hideung, bodas, beureum, kopi, wungu, blue.sprayer jeung sirah screw, thicken botol .urang ngajual eta pisan dimana, unggal poé kudu 50000pcs pikeun pesenan .Punten wartosan abdi langkung requirment anjeun!

glass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottle


  • saméméhna:
  • Teras: