30ML botol parfum screw cycindrical

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 1000-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga keur FOB:AS $ 0,22-0,26 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Days


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

Sungut benang sederhana, gampang dibersihkeun sareng gampang dieusi, tiasa dianggo deui

Tutup botol: panutup pp warni, lincah sareng lucu

Awak botol: botol cycindrical kalayan pola dicitak geometri, pinuh ku desain.

Rupa-rupa warna, pilih anu anjeun pikahoyong

perfube glass bottleperfume glass bottlescrew mouth bottleperfume bottleglass bottlescrew perfume bottle


  • saméméhna:
  • Teras: