3/6/12 uv engraved attar botol alloy cap jeung iteuk kaca

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian katerangan:

3ML / 6 / 12ml kualitas luhur béntang botol emas, éta bisa dipaké pikeun dispensing minyak atsiri, ésens, jsb.

Awak botol uv terukir, bersinar.panutup alloy, stik kaca.

Botol emas ngagurilap sareng béntang-béntang anu saé.

gold bottleessential oil glas stick bottlealloy bottleoil bolttle


  • saméméhna:
  • Teras: