30ML screw botol parfum recyclable

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 1000-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga keur FOB:AS $ 0,3-9,99 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Days


Rincian produk

Tag produk

Rincian Procuct:

30ML warni + print + beuheung screw + cap warna jero, gampang dibawa, teu butuh spasi, gampang ngagunakeun nalika traving.After lila forging, electroplating sarta ngabentuk, tungtungna kaluar salaku botol parfum geulis. Ukuran botol: 56mm * 24.5 * 112mm, beurat: 150g

glass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottle


  • saméméhna:
  • Teras: