30ML stock botol parfum screw hideung

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 1000-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga keur FOB:AS $ 0,3-9,99 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Days


Rincian produk

Tag produk


Rincian produk:

30ml botol parfum screw, cap hideung + sprinkler hideung + botol jelas, Sigana pisan doncise tur berehan

Wewengkon permukaan tiasa dilabélan, bentuk oblate, warna sprayer hideung

perfume bottleperfume bottleperfume bottleperfume bottleperfume bottleperfume bottle


  • saméméhna:
  • Teras: