30ml botol kaca lv sprayer anyar

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 1000-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga keur FOB:AS $ 0,3-9,99 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Days


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

Desain awak botol basajan, ngagambarkeun kualitas luhur smosphere nu.

Bahan anu langkung resep langsing sareng hipu, sababaraha panyalindungan sareng kaamanan sealing.

Topi hideung + pompa hideung + awak transparan, katingalina singket pisan.

screw perfume bottle screw perfume bottle screw perfume bottle screw perfume bottle


  • saméméhna:
  • Teras: