50ML botol parfum screw transparan

Katerangan pondok:

Min Order Kuantitas: 1000-10000Sapotong

Kamampuhan suplai: 1000000 Piece

Harga keur FOB:AS $ 0,3-9,99 / Potongan

Waktos kalungguhan: 3-35Days


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

50ML screw spryaer botol kaca ,transparan jeung biright awak,ngarasakeun kaéndahan warna,pangalaman ritual rasa life.bottle can percetakan,warna nyemprot,prosés,texture.we kandel ogé boga loba desain botol parfum,lamun perlu langkung konfirmasi, punten kirimkeun kuring E-mail.:-P

50ml glass perfume bottle50ml glass perfume bottle50ml glass perfume bottle50ml glass perfume bottle未标题-1_05

 


  • saméméhna:
  • Teras: